MENU

歌詞 - LYRICS

Pamer Bojo - Nella Kharisma

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..


Pamer Bojo - Nella Kharisma - 歌詞 - LYRICS

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..




Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..




Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…



More by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira